Κατασκευές κατοικιών, Αρχιτέκτονες Καβάλας, Μιχαηλίδης Γ. - Τσιαμπούση Ι. , μελέτες , ανακαινίσεις, διακοσμήσεις, μονοκατοικίες, επαγγελματικοί χώροι, πωλήσεις διαμερισμάτων
ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ

 

Επειδή η κατασκευή κατοικίας μιας οικογένειας είναι όνειρο ζωής για τους περισσοτέρους από εμάς, η ανάθεσή της σε κάποιο τεχνικό γραφείο θα πρέπει να γίνεται με κριτήριο την ποιότητα της παρεχόμενης υπηρεσίας κι όχι το κόστος αυτής. Το γραφείο μας αναλαμβάνει την κατασκευή οποιουδήποτε τύπου κατοικίας σύμφωνα με τις προδιαγραφές που ορίζει ο νόμος και έχουν συμφωνηθεί με τον ιδιοκτήτη. Εγγυάται την πιστή τήρηση τους καθ’ όλη την διάρκεια της κατασκευής και επιπλέον για μια δεκαετία από την παράδοση της.

ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΕΣ ΚΑΒΑΛΑΣ, ΑΡΧΙΤΕΚΤΩΝ, ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΑΣ, ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΕΣ, ΚΑΒΑΛΑ, ΜΕΛΕΤΕΣ, ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ, ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ, ΜΕΛΕΤΗ, ΜΕΛΕΤΕΣ, ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ, ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΕΙΣ, ΠΩΛΗΣΗ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΩΝ, ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΩΝ

Η συνεργασία μας ξεκινά ακολουθώντας τα εξής επτά στάδια:

 • Μας φέρνετε τοπογραφικό διάγραμμα του οικοπέδου και εξετάζουμε τους όρους δόμησης που ισχύουν. Εάν δεν υπάρχει τοπογραφικό διάγραμμα μας προσκομίζετε τίτλο ιδιοκτησίας ή κτηματογραφικό απόσπασμα και αναλαμβάνουμε εμείς να ελέγξουμε τους όρους δόμησης που διέπουν το οικόπεδο σας.
 • Πραγματοποιούμε επιτόπου αυτοψία στο οικόπεδο σας για να δούμε τις κλίσεις του εδάφους, προσανατολισμό και άλλα στοιχεία που μας ενδιαφέρουν για την ορθότερη πρόταση μελέτης που θα σας κάνουμε.
 • Συζητάμε στο γραφείο τις στεγαστικές σας ανάγκες, ήτοι αριθμό δωματίων, εμβαδά σαλονιού, κουζίνας, καθιστικού, αριθμό λουτρών, κ.λ.π. και αποφασίζουμε για τον τύπο κατοικίας που σας αρέσει, (μοντέρνα, παραδοσιακή, κ.α). Σας παρέχουμε από την βιβλιοθήκη μας βιβλία για να μελετήσετε και να πάρετε ιδέες. Αυτό το στάδιο της συνεργασίας μας είναι και το πιο βασικό αφού εμείς θα προσπαθήσουμε να εκμαιεύσουμε από εσάς όχι μόνο τι πραγματικά σας αρέσει αλλά και τι πραγματικά σας χρειάζεται. Βασικός στόχος του γραφείου μας είναι να σχεδιάσουμε ένα σπίτι για εσάς και όχι για εμάς. Αυτό θα το πετύχουμε μετά από κουβέντα, ανταλλαγή απόψεων και επιχειρημάτων όσα ραντεβού και αν χρειαστεί να πραγματοποιήσουμε. Μόνο όταν καταλήξουμε σε κάτι που σας αρέσει θα μπορέσουμε να ξεκινήσουμε προσχέδια.

 

 • Σας παρουσιάζουμε κατόψεις και τρισδιάστατη απεικόνιση της κατοικίας και πάνω σε αυτά διορθώνουμε οτιδήποτε δεν σας καλύπτει και το αναπροσαρμόζουμε στις απαιτήσεις σας.
 • Αφού οριστικοποιήσουμε τα σχέδια, σας δίνουμε προσχέδιο της συγγραφής υποχρεώσεων, η οποία αφορά την ποιότητα της κατασκευής και προσχέδιο του συμβολαίου ανάληψης της εργολαβίας από μέρους μας.
 • Αφού μελετήσετε την συγγραφή υποχρεώσεων και το συμβόλαιο και αφού συμφωνήσουμε, υπογράφουμε τα σχετικά έγγραφα και ξεκινάμε τις διαδικασίες για την έκδοση της οικοδομικής άδειας.
 • Αφού έχετε ήδη από πριν ενημερωθεί για το κόστος έκδοσης της οικοδομικής άδειας, πληρώνετε το ανάλογο ποσό και αμέσως μετά την έκδοση της άδειας ξεκινάμε τις οικοδομικές εργασίες. Ευθύνη του γραφείου μας είναι η κατασκευή της κατοικίας σας χωρίς καμία δική σας ανάμειξη, παρά μόνο όταν σας καλέσουμε επιτόπου στο έργο σε διάφορες φάσεις της κατασκευής για τη χάραξη συγκεκριμένων εργασιών όπως π.χ. ηλεκτρολογικές & υδραυλικές εγκαταστάσεις, επιλογή χρωμάτων κ.α.
 • Το σπίτι θα σας παραδοθεί σε 12 έως 14 μήνες από την έναρξη των οικοδομικών εργασιών. Εσείς το μόνο που θα χρειαστεί να κάνετε είναι οι συνδέσεις με τα δίκτυα κοινής ωφέλειας.

 

ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΕΣ ΚΑΒΑΛΑΣ

 

ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΕΣ ΚΑΒΑΛΑΣ ΑΡΧΙΤΕΚΤΩΝ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΑΣ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΕΣ ΚΑΒΑΛΑ ΜΕΛΕΤΕΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ ΜΕΛΕΤΗ ΜΕΛΕΤΕΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΕΙΣ ΠΩΛΗΣΗ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΩΝ

Welcome

Σας καλωσορίζουμε στην ιστοσελίδα μας και σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την περιήγηση σας σε αυτήν.  Μέσα από την γκάμα των φωτογραφιών που παραθέτουμε μπορείτε να δείτε εκτελεσμένα Εργα μας στην ευρύτερη περιοχή της Βορείου Ελλάδος ενώ μέσα από τα κείμενα, μεταξύ άλλων, μπορείτε να ενημερωθείτε για :

 • Το ποιοί είμαστε
 • Την προσέγγιση μας στην αρχιτεκτονική και την διαμόρφωση εσωτερικών χώρων.
 • Τον τρόπο και κόστος έκδοσης οικοδομικών αδειών.
 • Τα στάδια και τα κατασκευαστικά χαρακτηριστικά της κατοικίας που μπορούμε να κατασκευάσουμε για εσάς.
 • Που Θα μας βρείτε.

Μιχαηλίδης Γιώργος

Τσιαμπούση Ιωάννα

Αρχιτέκτονες

Βενιζέλου 30 65403 Καβάλα

+30 2510  23.30.89

+30 6944  61.42.14

+30 6942  06.52.88

viema2@otenet.gr

iotsia1@otenet.gr

© 1999- 2024 M&T Αρχιτέκτονες,  Γ. Μιχαηλίδης - Ι. Τσιαμπούση