, Αρχιτέκτονες Καβάλας, Μιχαηλίδης Γ. - Τσιαμπούση Ι. , μελέτες , ανακαινίσεις, διακοσμήσεις, μονοκατοικίες, επαγγελματικοί χώροι, πωλήσεις διαμερισμάτων

ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΕΣ ΚΑΒΑΛΑΣ ΑΡΧΙΤΕΚΤΩΝ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΑΣ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΕΣ ΚΑΒΑΛΑ ΜΕΛΕΤΕΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ ΜΕΛΕΤΗ ΜΕΛΕΤΕΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΕΙΣ ΠΩΛΗΣΗ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΩΝ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΩΝ

Βιογραφικό

Το γραφείο Μιχαηλίδης-Τσιαμπούση ιδρύθηκε το 2006. Οι δύο Αρχιτέκτονες ασχολούνται με τη μελέτη επαγγελματικών χώρων και κατοικίας, τη διακόσμηση και ανακαίνιση εσωτερικών κι εξωτερικών χώρων, αλλά και την κατασκευή κτιρίων κατοικιών με την ίδρυση της κατασκευαστικής εταιρείας «Τσιαμπούση Ι. – Γ.Χ. Μιχαηλίδης Ο.Ε.».

Αρχιτέκτων, αρχιτέκτονας, αρχιτέκτονες, αρχιτεκτονικά, αρχιτεκτονικές, διακόσμηση, διακοσμήσεις,
                 ανακαίνιση, ανακαινίσεις, Καβάλα, Δράμα, Ξάνθη, μελέτες, επίβλεψη, επιβλέψεις, κατασκευή, κατασκευές,
                 μονοκατοικία, μονοκατοικίες, πολυκατοικίες, συγκροτήματα, εξοχικές, εξοχικά, παραθαλάσσιες, παραθαλάσσια,
                 επαγγελματικοί χώροι, πωλήσεις διαμερισμάτων, ενοικιάσεις διαμερισμάτων

Προερχόμενοι και οι δύο από οικογένειες μηχανικών και εργοληπτών με μεγάλη πείρα στη μελέτη και την κατασκευή κτιρίων, εργάστηκαν σε δύο από τα μεγαλύτερα τεχνικά γραφεία της πόλης. Συνεχίζοντας την οικογενειακή πρακτική, εργάζονται με γνώμονα το σεβασμό στον πελάτη και την επιμονή στην ποιότητα κατασκευής.

Γεώργιος Μιχαηλίδης, Αρχιτέκτων μηχανικός
Γεννήθηκε στην Καβάλα. Σπούδασε στο New York Institute of Technology, όπου και βραβεύτηκε με το Gold Certificate for Architectural Design για την εξαιρετική επίδοση κατά τη διάρκεια της φοίτησης. Από το 1998 ασχολείται με τη μελέτη, επίβλεψη και κατασκευή ιδιωτικών έργων, τη διακόσμηση, την ανακατασκευή-ανακαίνιση παλιών κτιρίων και την πώληση κατοικιών.To 1999 κέρδισε Έπαθλο Δ΄ Εξαγοράς στον Πανελλήνιο Αρχιτεκτονικό Διαγωνισμό που προκηρύχτηκε από τη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Ροδόπης-Έβρου με τίτλο «Κτιριακό Συγκρότημα Διοικητικού Πάρκου Αλεξανδρούπολης» συμβατικού προϋπολογισμού 1.000.000.000,00 δρχ.

Ιωάννα Τσιαμπούση - Μιχαηλίδου, Αρχιτέκτων μηχανικός
Γεννήθηκε στην Καβάλα. Σπούδασε στην Πολυτεχνική Σχολή του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης. Στα πλαίσια του προγράμματος Erasmus φοίτησε για ένα εξάμηνο στην Έcole Nationale Supériore d’ Architecture de Paris La Villette με αντικείμενο σπουδών την εργονομία και τη λειτουργικότητα στην εσωτερική διαρρύθμιση των αστικών κατοικιών. Από το 2003 ασχολείται με αρχιτεκτονικές μελέτες, διακόσμηση, ανακαινίσεις και επίβλεψη ιδιωτικών κατασκευών.

ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΕΣ ΚΑΒΑΛΑΣ ΑΡΧΙΤΕΚΤΩΝ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΑΣ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΕΣ ΚΑΒΑΛΑ ΜΕΛΕΤΕΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ ΜΕΛΕΤΗ ΜΕΛΕΤΕΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΕΙΣ ΠΩΛΗΣΗ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΩΝ

Welcome

Σας καλωσορίζουμε στην ιστοσελίδα μας και σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την περιήγηση σας σε αυτήν.  Μέσα από την γκάμα των φωτογραφιών που παραθέτουμε μπορείτε να δείτε εκτελεσμένα Εργα μας στην ευρύτερη περιοχή της Βορείου Ελλάδος ενώ μέσα από τα κείμενα, μεταξύ άλλων, μπορείτε να ενημερωθείτε για :

 • Το ποιοί είμαστε
 • Την προσέγγιση μας στην αρχιτεκτονική και την διαμόρφωση εσωτερικών χώρων.
 • Τον τρόπο και κόστος έκδοσης οικοδομικών αδειών.
 • Τα στάδια και τα κατασκευαστικά χαρακτηριστικά της κατοικίας που μπορούμε να κατασκευάσουμε για εσάς.
 • Που Θα μας βρείτε.

Μιχαηλίδης Γιώργος

Τσιαμπούση Ιωάννα

Αρχιτέκτονες

Βενιζέλου 30 65403 Καβάλα

+30 2510  23.30.89

+30 6944  61.42.14

+30 6942  06.52.88

viema2@otenet.gr

iotsia1@otenet.gr

© 1999- 2024 M&T Αρχιτέκτονες,  Γ. Μιχαηλίδης - Ι. Τσιαμπούση